logjistikë

logjistikë

lista e programeve që ofrojmë për sektorin e logjistikës

logo flexSTORE - program për menaxhimin mobile të dyqanit

flexSTORE

program për menaxhimin mobile të dyqanit

flexSTORE është një program për menaxhimin e dyqaneve me palmar. Programi ndihmon bizneset të administrojnë blerjet, shitjet, inventarin dhe magazinën, lëvizjen e stokut dhe porositë në magazinë, në çdo kohë dhe në çdo vend.
mësoni më shumë

logo flexLOGISTIC - program për manaxhimin e magazinave, inventar dhe logjistikë

flexLOGISTIC

program për manaxhimin e magazinave, inventar dhe logjistikë

flexLOGISTIC është një program i avancuar logjistike për menaxhimin e magazinës, për bizneset e mëdha. Programi përmirëson dhe saktëson marrjen dhe dërgimin e mallrave, i bën transfertat më të lehta dhe ndjek me saktësi inventarin.
mësoni më shumë