logiBAR

logiBAR

program për bare dhe restorante

pse ju duhet logiBAR

Procesi i marrjes së porosive, menaxhimit të tavolinave apo prerjes së faturave bëhet më i shpejtë me logiBAR. Menaxherët mund të menaxhojnë pika të ndryshme kudo dhe kurdo duke ndjekur shitjet përmes raportimit në mobile. Shoqërohet dhe me versionin në mobile me aplikacionin webBAR.

 
integrimet hardware

logiBAR operon me çdo pajisje me touch screen, qoftë kompjuter POS apo tabletë. Programi është i ndërtuar që të integrohet me të gjithë pajisjet moderne përfshi kasat fiskale, peshore rrjeti, printera etiketimi, video regjistrues dixhitalë. Mund të gjenerojë kod wifi së bashku me faturën.

integrim në cloud dhe sistemet financiare

Programi mund të lidhet me sistemet qëndrore financiare dhe integron transaksione nga çdo bar apo restorant me sistemin qëndror në kohë reale. Manaxhimi mund të kontrollojë dyqane të ndryshme nga zona të ndryshme.

funksionet marketing dhe crm

Ka funksione marketingu dhe CRM-je të krijuara për të rritur frekuencën dhe besnikërinë konsumatore. Disa nga funksionet janë sistemi i shpërblimit me pikë, vauçera, kupona, bundle packs, happy hour, etj.

raporte të detajuara dhe krahasuese shitjesh

xhiro fund dite dhe turni
raporte ore, dite, muaji
shitje bari, kamarieri
shitje për kategori, tavolinë
shitje analitike, shportë mesatare

 

funksionet kryesore

  • menaxhoni barinZgjidhje POS për bare dhe restorante; mund të konfigurohet sipas tavolinave apo klientëve.
  • CRM & MarketingFunksione në shërbim të klientit për të rritur frekuencën dhe besnikërinë konsumatore.
  • raporte shitjeshGjeneron raporte të detajuara shitjesh sipas agjentit, kategorisë, artikullit, dyqanit, klientit, periudhave kohore.
  • integruar me cloudlogiBAR importon të dhënat e artikujve nga sistemet financiare dhe eksporton shitjet në to.

pse duhet të zgjidhni logiBAR

logiBAR është një program për baret dhe restorantet i cili funksionon me çdo lloj pajisje me touch screen si kompjutër POS apo tabletë dhe mund të lidhet edhe me skanues barkodi. logiBAR shoqërohet dhe me versionin në mobile, aplikacionin webBAR që mundëson marrjen e porosive tavolinë më tavolinë nga celulari. logiBAR ju mundëson të regjistroni dhe mblidhni faturat në sistemin qëndror në kohë reale. Lidhja me sistemin qëndror e bën logiBAR perfekt për menaxhim e shumë pikave. Menaxherët mund të marrin raporte në logiCORE në desktop ose mCORE në mobile në çdo moment të ditës dhe kudo.

 

Cilët janë klientët tanë?

logiBAR dhe webBAR përdoren nga baret, restorantet, kafeteritë, piceritë, etj, dhe janë zgjidhja primare e disa prej zinxhirëve e bar-kafeve më të gjera dhe frekuentuara në vend.

logiBAR – program bari apo restoranti

logiBAR është një program për bare, restorante apo kafeteri.