shitje me pakicë

shitje me pakicë

lista e programeve që ofrojmë për sektorin e shitjeve me pakicë

logo logiPOS - program per market, supermarket dhe pika shitje

logiPOS

program marketi, supermarketi, pika shitje

logiPOS është një program marketi për menaxhimin e dyqaneve dhe marketeve të shitjes me pakicë. Programi mundëson lidhjet me çdo pajisje moderne për menaxhimin e një dyqani apo marketi. Integrohet me programin tuaj financiar si F5 (Financa 5), Microsoft Dynamics NAV, Alpha (Web, Business).
mësoni më shumë

logo logiMARK - program për marketing dhe CRM

logiMARK

program për marketing dhe CRM

logiMARK është një zgjidhje marketingu dhe CRM-je për shitjet me pakicë. Me logiMARK ju mund të krijoni skema dhe rregulla shitjeje dhe marketingu për t’u implementuar në sistemet POS të pikave të shitjes.
mësoni më shumë

logo logiCORE - program për raporte shitjeje

logiCORE

program për raporte shitjeje

logiCORE është një mjet raportimi për shitjet me pakicë. Programi ndihmon stafin e shitjes dhe marketingut të ndjekin shitjet në mënyrë më efektive dhe të marrin vendime logjike bazuar në shifra. Përmes logiCORE, logical i jep mundësi bizneseve të jenë të suksesshme dhe të rriten më tej.
mësoni më shumë

logo mCORE - program për raportim shitjeje ne mobile

mCORE

program në Android dhe iOS për raportim shitjeje

mCORE është një aplikacion raportimi për shitjet me pakicë. Programi ndihmon ekzekutivët e bizneseve të ndjekin shitjet në mënyrë më efektive në çdo kohë, vend dhe përmes telefonave të tyre celularë. Përmes mCORE, stafi ekzekutiv kanë më shumë mundësi të kontrollojnë biznesin e tyre dhe performancën e shitjeve në kohë reale.
mësoni më shumëshitje me pakicë