rreth nesh

rreth nesh

logical – zgjidhje për shitje, marketing, logjistikë dhe distribucion

Mirësevini tek faqja zyrtare e logical. Që prej Tetorit të 2012, ne ofrojmë programe dhe zgjidhje për shitje, distribucion, logjistikë dhe marketing. Zgjidhjet tona për bizneset përshpejtojnë dhe optimizojnë proceset e përditshme të punës. Programet tona pēr shitje, marketing, distribucion dhe logjistikë janë plotësuese për të gjitha sistemet financiare dhe ERP dhe rrisin funksionalitetin e tyre përmes shtimit të roleve në sistem. Zgjidhjet tona për marketingun dixhital krijojnë komunikim të integruar, modern dhe social online.

 

Që kur jemi hapur kemi rritur bazën e klientëve tanë në sektorët e shitjeve me pakicë, distribucion, logjistikë dhe marketing. Disa nga bizneset më të mëdha shqiptare kanë adoptuar zgjidhjet tona dhe ne vazhdojmë të rritemi dhe të jemi më të njohur në treg. Familja jonë logical është gjithashtu në rritje dhe ne jemi gjithnjë në kërkim profesionistësh të rinj, entuziastë dhe të motivuar të cilët duan të zhvillojnë më tej aftësitë e tyre dhe të lënë shenjë në treg. Ne ofrojmë praktikë, trajnime si dhe mbështetje për stafin e ri.


misioni ynë

 
1

Të sigurojmë zgjidhjet më të mira për operacionet e përditshme të biznesit.

 
2

Të zhvillojmë programe moderne dhe inovatore për biznesin.

 
3

Të ofrojmë zgjidhje për shitje, marketing, logjistikë dhe distribucion.

 

zgjidhje & ekspertiza

logical është një kompani që ofron zgjidhje për menaxhimin e shitjeve, marketingut, logjistikës dhe distribucionit për bizneset. Krijuar në Tetor 2012 me seli në Tiranë, sot logical operon në gjithë Shqipërinë dhe në Kosovë. Ne ofrojmë programe desktop dhe aplikacione në mobile për shitje, marketing, logjistikë dhe distribucion, si dhe zgjidhje për marketing dixhital.

 
 
 
shitje pakicepakicë ushqimore

pakicë jo ushqimore

moda

bar & restorant

distribuciondistribucion ushqimor

distribucion jo ushqimor

logjistikëbiznese të ndryshme
marketingweb development

social media

e-commerce

e-mail marketing

google ads

 

business development
sales & marketing
programming
web development
social media

karriera

sales & marketing

Përfshin pozicione si agjent shitjesh, menaxher klientësh, menaxher i divizionit të shitjeve dhe drejtor shitjesh.

programmer

Programojnë programe për desktop, mobile, aplikacione web dhe menaxhojnë projekte.

marketing coordinator

Menaxhon dhe koordinon projektet e marketingut në përputhje me nevojat e klientit.

web developer

Përgjegjës për ndërtimin, kodimin dhe modifikimin e faqeve web, që nga struktura në funksion.

web designer

Zhvillon faqe web duke planifikuar dhe implementuar koncepte grafike; mirëmban dhe përditëson faqet web.

content manager

Krijon kontentin online të prezencës online të logical dhe klientëve tanë.

 
 

stafi i logical

 
gentian gjiknuri
business development director
klejdi meksi
senior business analyst

 
anisa pollozhani
sales manager
aldi qose
sales manager
jonida sanço
marketing coordinator

 
jerina hoxha
.Net programmer
ivi kazazi
.Net developer
vilson hoxhallari
android & iOS developer