e-commerce

e-commerce

zgjidhje të personalizuara për shitje online të integruara me sistemet financiare dhe rrugë pagesash

zgjidhje të personalizuara e-commerce

Ndërtoni dyqanin tuaj online me ne. Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për shitje online, dhe ndërtim faqesh web për e-commerce në Magento, Woocommerce, etj.

 
krijojmë dyqanin tuaj online

logical ndihmon bizneset të shesin në internet përmes zgjidhjeve të personalizuara e-commerce, duke përfshirë këtu aplikacione për blerje në shumë dyqane dhe struktura të ndryshme çmimesh. Zgjidhjet e-commerce i ofrojnë bizneseve mundësinë të integrohen me sistemet financiare dhe rrugë pagesash.

analiza në e-commerce

Përmes shërbimit analitik e-commerce bizneset mund të matin suksesin e tyre, zbulojnë praktikat më të mira, dhe implementojnë mundësi të suksesshme. Të dhëna analitike të detajuara e-commerce lejojnë ekzekutivët e bizneseve të marrin vendime më të zgjuara dhe të rrisin biznesin më tej.

optimizim i kërkimit online

Optimizim i kërkimit online (SEO) ndihmon faqet web të gjehen më lehtë nga motorrët e kërkimit si Google, në mënyrë që përdoruesit e internetit t’i gjejnë më lehtë. SEO është një shërbim që promovon një faqe web përmes përdorimit fë fjalëve kyçe dhe lidhjeve me faqe të tjera në mënyrë që audienca e kërkuar ta gjejë faqen në motorrët e kërkimit, kur kërkon një produkt, shërbim apo çfarëdo gjë tjetër që ofrohet në faqen web.

zgjidhje të personalizuara për shitje online

ndërtim faqesh web e-commerce
Magento dhe Woocommerce
SEO të integruar
aplikacione për shitje online
suport teknik efiçent

e-commerce apo shitje online

Ne ju asistojmë në krijimin e dyqanit tuaj online.