marketing dixhital

marketing dixhital

lista e shërbimeve që ofrojmë për sektorin e marketingut dixhital

web development

ndërtim faqesh profesionale web për individë dhe korporata

Ne sigurojmë ndërtim faqesh profesionale web, për individë dhe korporata me çmime të përballueshme. Ne përdorim teknologjitë më të fundit në treg për shërbimet tona web design dhe zhvillim aplikacionesh për web.
mësoni më shumë

social media

menaxhimi i mediave sociale si Facebook, LinkedIn, Instagram, Twitter, Google+, YouTube etj

Krijoni një biznes social duke qenë aktiv në mediat sociale. Na e lini ne në dorë menaxhimin e mediave tuaja sociale. Me ekspertizën dhe pasionin tonë, ne do të arrijmë targetin e dëshiruar për krijimin e një brandi dhe marketingu online.
mësoni më shumë

google ads

reklamim dhe optimizim i rankimit në Google

Krijoni një biznes social duke qenë aktiv në mediat sociale. Na e lini ne në dorë menaxhimin e mediave tuaja sociale. Me ekspertizën dhe pasionin tonë, ne do të arrijmë targetin e dëshiruar për krijimin e një brandi dhe marketingu online.
mësoni më shumë

newsletter

fushata me e-mail përmes shërbimit të newsletter për promocione dhe oferta

Ne ofrojmë krijim të newsletter-it dhe fushatave të marketingut me e-mail. Ne dërgojmë e-maile me Mailchimp, mënyra më e sigurtë për të krijuar një databazë të përshtatshme emailesh për biznesin tuaj dhe për të shmangur dërgimin e fushatave tuaja në spam. Ne ofrojmë konsulencë për krijimin dhe segmentimin e fushatave.
mësoni më shumë

e-commerce

zgjidhje të personalizuara për shitje online të integruara me sistemet financiare dhe rrugë pagesash

Ndërtoni dyqanin tuaj online me ne. Ne ofrojmë zgjidhje të personalizuara për shitje online, dhe ndërtim faqesh web për e-commerce në Magento, Woocommerce, etj.
mësoni më shumë