Karriera

Pozicione Vakante

System Administrator

logical kërkon të punësojë System Administrator. Shkarkoni përshkrimin e punës dhe dërgoni cv në hr@logic.al


SQL Server Database Administrator

logical kërkon të punësojë SQL Server Database Administrator. Shkarkoni përshkrimin e punës dhe dërgoni cv në hr@logic.al


React .JS Developer

logical kërkon të punësojë React .JS Developer. Shkarkoni përshkrimin e punës dhe dërgoni cv në hr@logic.al


Customer Support Specialist

logical kërkon të punësojë Customer Support Specialist. Shkarkoni përshkrimin e punës dhe dërgoni cv në hr@logic.al


Back End Developer

logical kërkon të punësojë Back End Developer. Shkarkoni përshkrimin e punës dhe dërgoni cv në hr@logic.al


.NET Developer

logical kërkon të punësojë .NET Developer. Shkarkoni përshkrimin e punës dhe dërgoni cv në hr@logic.al