distribucion

distribucion

lista e programeve që ofrojmë për sektorin e distribucionit

logo webFLEX - program për distribucion, shpërndarje në terren, shitje dhe parashitje

webFLEX

program për distribucion, shpërndarje në terren, shitje dhe parashitje

webFLEX është një program distribucioni dhe shitjesh në terren. Nëse operoni në industrinë e distribucionit, programi ynë është esencial për të automatizuar shitjet në terren dhe monitoruar agjentët e shitjes. webFLEX mund të instalohet në çdo pajisje Android, smartphone apo tablet dhe integrohet me të gjitha sistemet financiare dhe ERP.
mësoni më shumë

logo flexBOARD - program për distribucion, shpërndarje & mbikëqyrjen e agjentëve

flexBOARD

program për distribucion, shpërndarje & mbikëqyrjen e agjentëve

flexBOARD është një zgjidhje për raportim dhe monitorim të skuadrës së shitjes. Është ndërtuar për të ndjekur, automatizuar dhe optimizuar transaksionet ditore të skuadrës së shitjes. flexBOARD i jep menaxherëve të biznesit mundësinë të ndjekin ecurinë e operacioneve të biznesit të tyre si dhe të krijojnë dhe implementojnë mundësi të suksesshme shitjeje dhe marketingu.
mësoni më shumë

logo mCORE - program për raportim shitjeje ne mobile

mCORE

program në Android dhe iOS për raportim shitjeje

mCORE është një aplikacion raportimi për shitjet me pakicë si dhe baret dhe restorantet. Programi ndihmon ekzekutivët e bizneseve të ndjekin shitjet në mënyrë më efektive në çdo kohë, vend dhe përmes telefonave të tyre celularë. Përmes mCORE, stafi ekzekutiv kanë më shumë mundësi të kontrollojnë biznesin e tyre dhe performancën e shitjeve në kohë reale.
mësoni më shumëdistribucion