Bar & Restorant

bar & restorant

zgjidhja e plotë e logical për barin dhe restorantin

logo logiBAR - program per bar dhe restorante

logiBAR

program për bar dhe restorant

Procesi i marrjes së porosive, menaxhimit të tavolinave apo prerjes së faturave bëhet më i shpejtë me logiBAR. Menaxherët mund të menaxhojnë pika të ndryshme kudo dhe kurdo duke ndjekur shitjet përmes raportimit në mobile. Shoqërohet dhe me versionin në mobile me aplikacionin webBAR.
mësoni më shumë

logo webBAR - program per bar dhe restorante

webBAR

program në Android për bare & restorante

webBAR është një program Android për të marrë porositë në bare dhe restorante. Programi shkarkohet nga Google Play Store për çdo smartphone që operon me sistemin Android. Përmes webBAR kamarierët mund të marrin porositë direkt nga celulari duke përshpejtuar shërbimin ndaj klientëve.
mësoni më shumë

logo logiMARK - program për marketing dhe CRM

logiMARK

program për marketing dhe CRM

logiMARK është një zgjidhje marketingu dhe CRM-je për baret dhe restorantet. Me logiMARK ju mund të krijoni vouchers, kupona, bundle packs, happy hour etj për të shpërblyer klientët dhe motivuar blerjet.
mësoni më shumë

logo logiCORE - program për raporte shitjeje

logiCORE

program për raporte shitjeje

logiCORE është një mjet raportimi për baret dhe restorantet. Programi ndihmon stafin e shitjes dhe marketingut të ndjekin shitjet në mënyrë më efektive dhe të marrin vendime logjike bazuar në shifra. Përmes logiCORE, logical i jep mundësi bizneseve të jenë të suksesshme dhe të rriten më tej.
mësoni më shumë

logo mCORE - program për raportim shitjeje ne mobile

mCORE

program në Android dhe iOS për raportim shitjeje

mCORE është një aplikacion raportimi përbaret dhe restorantet. Programi ndihmon ekzekutivët e bizneseve të ndjekin shitjet në mënyrë më efektive në çdo kohë, vend dhe përmes telefonave të tyre celularë. Përmes mCORE, stafi ekzekutiv kanë më shumë mundësi të kontrollojnë biznesin e tyre dhe performancën e shitjeve në kohë reale.
mësoni më shumëbar-restorant