webFLEX
program për
shpërndarje në terren
logiPOS
program për
shitje me pakicë
logiBAR
program për
bare & restorante
flexSTORE
program për
magazinën e dyqanit
  • Zgjidhje për Pika Shitje dhe Markete Zgjidhje për Pika Shitje dhe Markete Menaxhoni shitjet në dyqane të vogla, apo rrjete dyqanesh, marketesh apo supermarketesh.
  • Zgjidhje për Bare & Restorante Zgjidhje për Bare & Restorante Menaxhoni lehtë orët e fluksit dhe çdo veprim shitjeje dhe financiar në rrjetet tuaja të barit apo restorantit.
  • Zgjidhje për Distribucion Ex-Van Zgjidhje për Distribucion Ex-Van Menaxhoni dhe monitoroni shitjet në terren përmes një aplikacioni android të lidhur në cloud.
  • Zgjidhje për Distribucion Pre-sales Zgjidhje për Distribucion Pre-sales Menaxhoni dhe monitoroni parashitjet përmes një aplikacioni android të lidhur në cloud.
  • Zgjidhje për Inventar Dyqani Zgjidhje për Inventar Dyqani Zgjidhje praktike për optimizimin dhe automatizimin e inventarit në dyqanin apo supermarketin tuaj.
  • Zgjidhje për Manaxhim Magazinash Zgjidhje për Manaxhim Magazinash Zgjidhje praktike për optimizimin dhe automatizimin e inventarit dhe proceseve logjistike të magazinës.
  • Zgjidhje për Zhvillim Faqe Web Zgjidhje për Zhvillim Faqe Web Zhivllim faqesh web funksionale, të optimizuara në çdo pajisje dhe në motorrët e kërkimit.
  • Zgjidhje për Marketingun Online Zgjidhje për Marketingun Online Menaxhim i brandit online; planifikim dhe implementim i fushatave të suksesshme të marketingut online.

rreth logical

rreth logical

Mirësevini në faqen zyrtare të logical. Ne ofrojmë programe dhe aplikacione për shitje, distribucion, logjistikë dhe shërbime marketingu dixhital për biznese të vogla dhe të mëdha. Ne hapëm dyert për herë të parë në Tetor 2012 dhe në vitet e fundit kemi eksportuar zgjidhjet tona përgjatë Shqipërisë, Kosovës dhe më tej në rajon. Zgjidhjet tona për biznesin integrohen shumë lehtë me sistemet financiare dhe ERP dhe ofrojnë vlerë dhe funksionalitete plotësuese për të optimizuar proceset e përditshme të biznesit. Zgjidhjet tona të marketingut dixhital fokusohen në krijimin e një marketingu të integruar në mediat online. Çka na dallon më shumë në treg është ambicia dhe vizioni ynë. Na kontaktoni për të mësuar si mund t’ju ndihmojmë ju dhe biznesin tuaj.

kontaktoni tani

klientët tanë

disa nga kompanitë që kanë besuar në produktet dhe shërbimet tona